Arama
Arama Sonuçları
KGD: Teşekkürler Kastamonu…
KGD Başkanı İzzet Sarı; “Haydi Kastamonu’ kampanyasını başlatan ve destek veren tüm STK’lara teşekkür ediyoruz.”
Hamza Sefa ve Cansel mutluluğa ‘evet’ dedi
Taşköprü Belediyesi Basın Danışmanı ve Anadolu Ajansı Taşköprü Muhabiri Hamza Sefa Yılmaz ile Cansel Gümüş, haftasonu düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi.
KGD’den Vali Dallı’ya ‘hoş geldin’ ziyareti
Yoğunluk nedeniyle mesai saati dışında da ziyaretçilerini kabul eden Vali Dallı, geçtiğimiz akşam Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) yöneticilerini de ağırladı.
Odalıoğlu'na son görev
Karayolları'ndan emekli spor muhabiri Kastamonu'nun sevilen siması Nahit Odalıoğlu hayatını kaybetti. Merhum Odalıoğlu'nun cenazesi Sinanbey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.
Genç KASİAD'dan Kastamonu çıkarması...
Genç KASİAD grubu yönetimi, Vali Avni Çakır ve Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’na yaptıkları ziyaretin ardından Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
‘Kastamonu basını ile birlikte çalışacağız’
KASTAMONU GAZETECİLER DERNEĞİ ZİYARETİNDE KONUŞAN AK PARTİ ADAYI ULUAY:
Tosya’nın çehresi değişiyor
Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) yönetimi ile Tosyalı basın mensupları, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret etti. Başkan Kavaklıgil’e belediyecilik çalışmaları hakkında başarılar dileyen KGD heyeti, belediyenin tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında başkandan detaylı bilgi aldı.
Protokol ve gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi
Kastamonu il protokolü, Vali Avni Çakırın ev sahipliğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
‘Kastamonu iyi gidiyor’
KASİAD olarak memleketin kalkınması ve tanıtımına katkı sağlamak adına bir tarafından tutmaya çalıştıklarını ifade eden Ayhan Aslan, bazı ziyaretlerde bulunmak ve “Umudun Yolu” isimli belgeselin tanıtımı için ata yurdu Kastamonu’ya geldiklerini ve iki gün boyunca Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, esnaflar ve Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş insanları ve fabrikalarını ziyaret ettiklerini gelişmelerden memnun kaldıklarını açıkladı.
‘Memleket’ kadınlarından KGD’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Bursa Kastamonulular Derneği (KASDER) Kadın Kolları ve Şapka Seven Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, geçtiğimiz Ağustos ayında kurulan Kastamonu Gazeteciler Derneği’ne (KGD) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak dernek yöneticilerine Kastamonu izlenimlerini ve Bursa’daki faaliyetlerini anlattı. Bursa’dan Kastamonu’ya kültür ve tanıtım gezisi için gelen ekip, Kastamonu’yu çok beğendiklerini ve mutlu bir şekilde ayrıldıklarını dile getirdi.
KGD’den Başsavcı Ceylan’a ziyaret
İl merkezi ve ilçelerimizde görev yapan gazetecilerin bir araya gelerek yaklaşık bir ay önce kuruluş çalışmaları tamamlanan Kastamonu Gazeteciler Derneği, geçtiğimiz günlerde Vali Avni Çakır ile başlayan makam ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan ile devam etti.
KGD yönetiminden Vali Çakır’a ziyaret
Kastamonu basınının köklü kuruluşlarının bir araya gelerek kurduğu Kastamonu Gazeteciler Derneği’nin (KGD) Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti.
Şimdi birlik zamanı!
Kastamonu basınının en köklü kuruluşları, dernek çatısı altında bir araya geldi. 24 basın kuruluşu ve 61 gazetecinin bir araya gelerek kurduğu Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), 15 Ağustos’ta Kastamonu Valiliği Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü’nün onayıyla beraber resmen kuruldu.